top of page
  • Jonas Svanäng

reLean stärker organisationen med Markus Ammitzböll


Vi är oerhört glada att välkomna Markus Ammitzböll som tillskott till partnergruppen på reLean.

Markus har en gedigen bakgrund inom management consulting, där han under många år arbetat med att driva förbättringsprogram tillsammans med klienter inom tillverkande industri. Tidigare har Markus arbetat som produktionsteknisk chef inom fordonsindustrin.

Markus har stor erfarenhet från klientarbete inom Smart Factory där vi nu ytterligare stärker arbetet med våra kunder, säger Jonas Svanäng, partner på reLean.

Jag ser verkligen fram emot att jobba tillsammans med det inspirerande teamet på reLean. Erbjudandet inom Executive search, Interim såväl som Management consulting är en stark plattform för våra möjligheter att göra skillnad tillsammans med klienter, säger Markus Ammitzböll.

Välkommen till reLean och Sveriges snabbast växande change management nätverk Markus!

180 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page