top of page

Chefs- och specialistrekrytering inom Operations

reLean har ett arbetssätt och en tydlig specialisering inom Operations som gör att vi skiljer oss från andra aktörer på marknaden. Vi kombinerar de stora Executive search-företagens metodik och process med mångårig expertis inom branschöverskrivande förändringsledning.

Vi är unika i Norden inom vår nisch och vår skräddarsydda sökprocess hjälper att matcha era affärsutmaningar mot rätt talang och expertis.

Verklig expertis

Positionsspecifik rekrytering

För att på bästa sätt kunna matcha företags affärsplan med rätt kompetens arbetar vi inom alla branscher, men är positionsspecifika inom Operations. De senaste 15 åren har vi tillsatt över 350 chefer och specialister inom vår nisch.

Tjänster

Chefs- och specialistrekrytering

reLean arbetar med chefs- och specialist-rekrytering mot den Nordiska marknaden. Vi arbetar mot alla branscher, men uteslutande med positioner inom Operations och endast  genom search. På så sätt har vi byggt upp ett unikt nätverk och kan matcha kompetens mot utmaningar som få andra kan.

Interim Management

Vi sätter en ära i vår kvalitativa rekryterings-process, men det finns tillfällen och omständigheter då det krävs att ett kompetensgap omedelbart fylls. För att alltid kunna erbjuda dig som kund en helhetslösning har vi även ett välutvecklat nätverk av interimschefer. 

Skräddarsydd process

Inför varje rekrytering kartlägger vi marknaden noga för att finna och närma oss de främsta talangerna. Av samma vikt är det att lära känna vår kunds verksamhet och företagskultur. Vi lägger stort vikt att före vi startar upp en search förstå våra kunders verksamhet. Detta genom platsbesök och intervjuer av närmast berörda av rekryteringen. Vi har lång linjerfarenhet ifrån chefspositioner inom företag såsom Toyota, Scania, McKinsey Operations tillsammans med erfarenhet ifrån stora Executive Search företag. Denna samlade erfarenhet gör vår förmåga att förstå kundens behov närmaste unik.

Urval av referenser

"reLean har varit en samarbetsparter av avgörande betydelse i att etablera Orklas Operational Excellence. De har med god träffsäkerhet hjälpt oss att rekrytera starka förändringsledare med rätt mix av kompetens och erfarenheter från Management Consulting Operations och operativt ledarskap. reLean har med sitt tydliga fokus på supply chain operations, visat på hög förståelse för våra förväntingar och levererat ”peoples persons” som uppnåt goda resultat och starkt bidragit till teamets utveckling. Vi värdesätter reLean som samarbetspartner. ”

Asbjørn Bonvik, Senior Vice President Operational Excellence, Orkla och Mikael Harder, Vice President Operational Excellence Orkla

 

 

”Vi har haft förmånen att arbeta med reLean i en rekrytering av en Lean Field Manager, en mycket intressant rekrytering där samtliga parter blev väldigt nöjda med resultatet.”

Roger Berger, Operations Manager, Verisure Sverige AB  

 

”När vi rekryterade en ny VD hittade vi en partner som snabbt förstod vår organisation och företagskultur. reLean hittade den typ av ledare som är mest effektiv för oss och bidrog med stort mervärde i processen.”

Bengt Bandstigen, Styrelseordförande, Stiga Sports

 

”reLean har visat en fördjupad förståelse för att rekrytera ”Lean inom bank ” och har levererat enligt en mycket hög standard i rekryteringen av en Lean Manger till SEK. ”

Susanna Rystedt, Administrative Officer at AB Svensk Exportkredit (SEK)

 

“reLean har på ett mycket tillfredsställande sätt placerat flera ledande positioner inom Carlsberg Breweries suppply-chainfunktion, som t ex Group Lean Manager och Kvalitetschef. ”

Peter Nilsson, VP Supply Chain Europe at Carlsberg Breweries

Rebecca Byron Lohk
Recruitment service leader 

+46709733732

rebecca.lohk@
relean.se

Service leader(s)

Kontakta oss

Success! Message received.

bottom of page