top of page

Interim förändringsledare

Våra förändringsledare har alla högsta driv och en lång meritlista av att uppnå resultat. De har ofta en bakgrund från både management consulting och chefsroller inom erkänt duktiga bolag, vilket gör den till de perfekta förändringsledare då de både kan sätta sig in i chefernas utmanignar under förändringsresan och har förmågan att få saker och ting att hända!

Kunskap och ledarskap

Det är viktigt för oss att alla våra interima förändringsledare har ett relevant funktionellt djup inom de roller de tar för att säkerställa kvalitet och resultat. Vi kräver också att de är erfarna och duktiga ledare med trygghet i sitt förändringsledarskap. För att säkerställa kvalitet i både funktionellt djup och ledarskap testar vi alla våra interimschefer genom vårt egna, unika, reLean assessment center och ser efter deras vidareutveckling inom nya disipliner. Vår tajta och struktuerade feedbackprocess hjälper oss att tillsammans kontinuerligt utveckla våra interima förändringsledare.

Vi tillhandahåller förändringsledare inom följande områden:

Operational excellence

Erfarna ledare med vana att boosta process och personals effekt/effektivitet genom processförbättring och personalutveckling. Inspirerade av modernt Ledarskap och Lean samt drillade med problemlösning och innovation som arbetsredskap, hjälper våra interima ledare till med både akuta turnarounds och långsiktiga förbättringsresor inom tillverkande- och serviceindustrin.

Supply chain management

Ledare med fokus på tvärfunktionell optimering tvärs hela värdeflödeskedjan från råmaterial till kund. Våra interima förändringsledare hjälper till med Sales & Operations Planning, IT och digitala transformationer, warehouse excellence, leverantörsrelationer, ERP implementationer och globala footprintoptimeringar. Vårt stora internationella nätverk kan hjälpa till lokalt i flera delar av världen samtidigt.

Produktutveckling

Våra agila förändringsledare inom produktutveckling hjälper till att förbättra er produktutvecklingsprocess och korta ner ledtiden / time to customer. De kan även bidra med tillfällig kapacitet genom att t.ex. gå in och beta av den långa lista av surdegar och problem som dränerar kapaciteten för ert team idag.

Inköp

reLeans erfarna förändringsledare inom inköp och strategisk sourcing hjälper klienter både kortsiktigt och långsiktigt. Våra typiska uppdrag handlar om att placera förändringsledare som först hjälper organisationen att nå snabba resultat genom konsolidering och RfQ arbete för att sedan införa kategoribaserat arbete och träna inköpsorganisationen i att uppnå bestående förbättringstakt inom sina kategorier. 

Digital

reLean hjälper flera av de största bolagen i Norden med att utforma sin digitala strategi inom operations. Vi kombinerar ofta strategikonsulter med interima experter på digitalisering i just er industri och när det är dags för genomförande förser vi er med tillräckling många experter för att lyckas med transformationen. Våra digitaliseringsexperter har kompenser inom operations, IT och digitalisering tvärs alla processer i företagets supply chain genom hela ISA95 och ERP-strukturen.

Leverantörsutveckling

Våra interima förändringsledare hjälper dig att byta approach inom inköp från att förhandla om 2% upp och ner till att gemensamt med leverantörer förbättra de övriga 98% av kostnadsmassan med ett win-win perspektiv. Oavsett om vi jobbar med era strategiska leverantörer eller de mest problematiska leverantörerna skapar våra interima förändringsledare inom leverantörsutveckling en stor, och ny, besparingsmöjlighet för er.

Vill du veta vem vi har till dig?

Tag reda på det genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi omgående. Är du inte fyll-i-formuläret-personen så får du gärna kontakta oss direkt via våra kontaktuppgifter här bredvid med.

Thanks! We will get back to you as soon as we can.

Rebecca Byron Lohk
+46709733732

rebecca.lohk@
relean.se

Jonas Svanäng

+46706987755

jonas.svanang@
relean.se

bottom of page