top of page
  • Rebecca Byron Lohk

Associate Researcher


Det går bra för oss på reLean och vi förbereder nu för vårt nästa tillväxtsteg. Vi söker dig som vill vara en del av detta och ingå i ett resultatfokuserat och framåtlutat team där engagemang, ansvar, laganda och utveckling av våra kunder, kandidater, teamet och dig själv uppmuntras och tillvaratas.

Vi kan erbjuda dig ett jobb i ett mycket expansivt företag med resultatinriktade, kvalitetsmedvetna och engagerade kollegor. På tre år har vi gått från en omsättning på 7 miljoner till 77 miljoner. Och vi har haft roligt på vägen, inte minst tack vare våra kunder och kandidater men självklart även då vi har passion för vad vi gör.

Våra dagar innehåller stort fokus på kvalité och att ligga steget före. Vi har en tillåtande miljö med korta beslutsvägar.

Vi är idag Nordens ledande chefsrekryteringsföretag inom Operations/Digitalisering och söker dig som har ett stort intresse av att arbeta inom rekryterings -och konsultbranschen. Vi arbetar med rekrytering, interim management och Consulting, främst på ledningsgruppsnivå. reLean erbjuder marknadsmässigt bra lön och inte minst att vara delaktig i vår fortsatta starka tillväxt och att få vara med att forma vår väg framåt.

Din profil

Vi söker dig som är akademiker, gärna civilekonom, personalvetare eller motsvarande. Vi sätter ett högt värde i att du är affärsmässig, handlingskraftig och har en positiv inställning. Som person har du lätt för att samarbeta samt ett prestigelöst förhållningssätt och vill arbeta i ett lag där alla drar åt samma håll. Du har lätt för att interagera socialt och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Du behöver inte vara expert inom Operations eller Digitalisering. Det lär vi dig. Din personlighet och vilja att lära är det viktigaste. Det är ödmjukhet och nyfikenhet som tar oss långt, och gör oss till experter inom vårt område.

Om rollen

I rollen som researcher kommer du ha en nyckelroll i vårt arbete att matcha rätt kompetens till våra kunder. Du kommer att arbeta dedikerat med rekrytering samt interimskonsult-tillsättningar mot etablerade kunder med starka varumärken. Du kommer också vara med och långsiktigt bygga talent pipelines och expandera nätverket. Du arbetar tillsammans med erfarna seniora konsulter och du kommer vara delaktig i hela rekryteringsprocessen från start till slut.

Övergripande arbetsuppgifter

  • Du har ansvar för att kartlägga potentiella kandidater samt att ta den inledande kontakten

  • Du arbetar med det inkommande urvalet och håller kontinuerlig kontakt med sökande

  • Du bygger nätverk och proaktivt finner kandidater till våra processer

  • Du ansvarar för vårt CRM-system

  • Du stöttar dina kollegor vid kandidat och säljpresentationer

Vi tror att du…

Utöver akademisk bakgrund tror vi att du har 1 års erfarenhet av likande arbete inom rekrytering, interim eller arbetat in-house med liknande arbetsuppgifter. Men tidigare erfarenhet är inget krav. Vi ser även att du har förmågan att ta eget ansvar för att driva våra processer framåt och arbeta mot tydliga deadlines. Du har god struktur i ditt arbete och förmåga att prioritera effektivt.

Din personlighet och inställning är det mest centrala, vi söker en engagerad och proaktiv kollega, som gillar att bygga och underhålla relationer.

Låter detta intressant så berättar vi gärna mer! Skicka din ditt CV till Rebecca Byron Lohk, Partner, mail: rebecca.lohk@relean.se


77 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page