• Jonas Svanäng

Förändringsledning på dina villkor!


Det har börjar röra på sig rejält inom interimsmarknaden på senaste tiden. Vi får många förfrågningar varje vecka. Och det är inte så konstigt egentligen - interim management är det bästa av två världar vad gäller kompetens. Dessutom helt på era egna villkor.

Interimskonsulter är ofta före detta, erfarna, managementkonsulter och förändringsledare som efter några år i linjeroller vill tillbaka till förändringsledning, ofta i egen regi. Det är med andra ord ytterst kompetenta personer med en personlig drivkraft där deras intäkt helt är i ekvation med hur bra arbete de levererar. Istället för att få ett stort konsultteam får ni här en eller ett par frigående experter med massa erfarenhet innanför kragen. Men fördelarna slutar inte där. De är billigare och tidsmässigt helt anpassningsbara för att fungera i era program.

Fördelarna igen;

  • Mer erfarna konsulter (typiskt 10+ år som både konsult och linjechef)

  • Billigare

  • Mer flexibel arbetsmodell

  • Tillgängliga på era villkor

Det är inte konstigt att marknaden ökar så mycket. Hör av dig till jonas.svanang@relean.se om ni är i behov av interimskonsulter!

Läs mer om våra interimschefer

Läs mer om våra interima förändringsledare

#interim #interimmanagement #freelance #operationalexcellence #interimschef #executivesearch #Lean #quality #Supplychain

© 2017-20 by reLean

about GDPR

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon

reLean helps several child foundations. Please support them by clicking on links.